ROMÂNIA BREAKING NEWS

Polonia: Republica Moldova ar trebui să vină la Summitul NATO de la Varșovia!

Polonia: Republica Moldova ar trebui să vină la Summitul NATO de la Varșovia!

Republica Moldova ar trebui să participe la Summitul NATO de la Varșovia. Declarația îi aparține președintelui Poloniei, Andrzej Duda, citat de portalul ucrainean Ukrinform, informează caleaeuropeană.ro citată de romaniabreakingnews.ro

NatoSummit-ul NATO se va desfășura în perioada 8-9 iulie, la Varșovia. În legătură cu acest eveniment important, președintele polonez a făcut mai multe declarații în cadrul unei întâlniri avute cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Bruxelles.

„Dacă vorbim despre Summitul NATO de la Varșovia, atunci trebuie să observă că există un semnal clar că porțile NATO rămân deschise”, a spus Andrzej Duda.

În opinia președintelui polonez, la Summitul NATO ar trebui să fiew prezenți și reprezentanții aliaților apropiați ai organizației euro-atlantice, numind state precum Suedia, Finlanda, Georgia, Australia, Iordanul, Republica Moldova sau Ucraina.

Potrivit sursei citate, Duda a subliniat: „În contextul acestui summit și al arhitecturii de securitate, nu trebuie să uităm de Moldova și Ucraina”

Publicat de romaniabreakingnews.ro  / Sursa:caleaeuropeana.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: