ROMÂNIA BREAKING NEWS

Polonia: Republica Moldova ar trebui să vină la Summitul NATO de la Varșovia!

Polonia: Republica Moldova ar trebui să vină la Summitul NATO de la Varșovia!

Republica Moldova ar trebui să participe la Summitul NATO de la Varșovia. Declarația îi aparține președintelui Poloniei, Andrzej Duda, citat de portalul ucrainean Ukrinform, informează caleaeuropeană.ro citată de romaniabreakingnews.ro

NatoSummit-ul NATO se va desfășura în perioada 8-9 iulie, la Varșovia. În legătură cu acest eveniment important, președintele polonez a făcut mai multe declarații în cadrul unei întâlniri avute cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la Bruxelles.

„Dacă vorbim despre Summitul NATO de la Varșovia, atunci trebuie să observă că există un semnal clar că porțile NATO rămân deschise”, a spus Andrzej Duda.

În opinia președintelui polonez, la Summitul NATO ar trebui să fiew prezenți și reprezentanții aliaților apropiați ai organizației euro-atlantice, numind state precum Suedia, Finlanda, Georgia, Australia, Iordanul, Republica Moldova sau Ucraina.

Potrivit sursei citate, Duda a subliniat: „În contextul acestui summit și al arhitecturii de securitate, nu trebuie să uităm de Moldova și Ucraina”

Publicat de romaniabreakingnews.ro  / Sursa:caleaeuropeana.ro

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: