ROMÂNIA BREAKING NEWS

PNL curtează USR pentru o alianță

PNL curtează USR pentru o alianță

Liberalii, aflați în pragul alegerilor interne care au provocat o serie de tensiuni, caută acum metode prin care să stabilizeze formațiunea. PNL n-ar refuza o căsătorie din interes cu partidul lui Nicusor Dan, sperând că astfel își salvează imaginea în ochii electoratului Chiar dacă formează principalul partid de Opoziție, liberalii nu au fost prea vocali împotriva Puterii.

Acum PNL se gândește ca o alianță cu un alt partid ar fi un lucru pragmatic care ar avea scopul de a ține piept majorității PSD-ALDE. Surse liberale din conducere au precizat, pentru EVZ, că nu exclud o alianță cu USR, numai să vrea și Nicusor Dan. Această idee a fost lansată prima oară în spațiul public de deputatul PNL, Ionuț Stroe, care la mijlocul săptămânii a spus că „PNL și USR trebuie să aibă o cale comună”. Mai mult, Stroe, consideră că „unul din obiectivele strategice fixate de partid în viitorul Congres ar putea fi formarea unei alianțe politice PNL-USR”, informează romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: