ROMÂNIA BREAKING NEWS

Plahotniuc și-a dat demisia. Deputații liberal-democrați, comuniști și neafiliați au votat pentru lichidarea funcției de prim-vicepreședinte al Parlamentului.

Plahotniuc și-a dat demisia. Deputații liberal-democrați, comuniști și neafiliați au votat pentru lichidarea funcției de prim-vicepreședinte al Parlamentului.

Inițiativa PLDM a fost votată în două lecturi. Fracțiunea PL a lipsit din sala de ședință.

Ulterior, Vladimir Plahotniuc și-a anunțat demisia, precum a scris anterior Union.md.

Acesta a explicat că a fost numit în această funcție de AIE -2, iar după declarația premierului Vlad Filat și după votul de astăzi în Parlament, AIE nu mai există, iar în Parlament s-a format o nouă majoritate parlamentă. Iar în aceste condiții nu mai are niciun rost să  rămână în Prezidiu Parlamentului.

Democratul a cerut ca premierul Vladimir Filat să fie următorul care-și dă demisia.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: