ROMÂNIA BREAKING NEWS

Plahotniuc, demis de trei ori în Parlamentul R. Moldova

foto: union.md

Lovitură tripă pentru Plahotniuc. După ce a fost anulată funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului pe care a deținut-o mai bine de doi ani în Parlament, la propunerea fracțiunii PLDM, Parlamentul a votat pentru retragerea votului de încredere  acordat prim-vicespicherului.

Asta chiar dacă anterior, Plahotniuc a anunțat că renunță de bunăvoie la funcția de vicepreședinte al Parlamentului.

„După alegerea lui Vlad Plahotniuc în funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului , acestuia i-au fost aduse multiple acuzații care au afectat imaginea Parlamentului. Astăzi, faima negativă a lui Plahotniuc a trecut hotarele și crează imagine negativă întregii țări”, și-au argumentat solicitarea liberal-democrații.

Pentru cele trei proiecte de  demitere a lui Plahotniuc au votat deputații PLDM și PCRM.

Ba mult, deputatul comunist Alexandr Petcov a propus lipsirea de imunitatea a lui Plahotniuc.

union.md

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: