ROMÂNIA BREAKING NEWS

Peste 150.000 de militari ruși participă la exercițiile strategice Vostok-2014

Peste 150.000 de militari ruși participă la exercițiile strategice Vostok-2014 care au loc de săptămâna trecută în Extremul Orient și în Siberia orientală, a anunțat marți ministrul rus al apărării Serghei Șoigu.

„Peste 155.000 de militari, 8.000 materiale și arme sunt angajate în aceste exerciții. Participă de asemenea 4.000 blindate, 632 de avioane și elicoptere și 84 de nave”, a raportat generalul Șoigu președintelui rus Vladimir Putin, după cum relatează RIA Novosti.

Exercițiile strategice Vostok-2014 (Est-2014), începute la 19 septembrie și programate până la 25 septembrie, se derulează pe 20 de poligoane terestre, navale și aeriene. Ministrul Serghei Șoigu a precizat că aceste exercițiile Vostok-2014 constituie etapa finală a manevrelor și antrenamentelor pentru trupele ruse în anul 2014.

În septembrie 2013, Rusia și Belarus au efectuat exerciții comune de aceeași amploare, numite Zapad-2013 (Vest-2013), amintește agenția citată. (Agerpress citat de R.B.N. Press.)

Video: Exerciíi ale armatei ruse în cadrul  „Vostok-2014”

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: