ROMÂNIA BREAKING NEWS

Pe străzile Chișinăului au apărut autobuze noi cu o inscripție mare „Produs în România”

Pe străzile Chișinăului au apărut autobuze noi cu o inscripție mare „Produs în România”

Pe străzile Chișinăului au apărut autobuze noi cu inscripția „Produs în România”, pe semne că au fost aduse de peste Prut, titrează portalul Unimedia, Potrivit sursei citate, unul dintre autobuzele cu o astfel de inscriptie fost văzut aseară pe ruta numărul 5 din capitală.

Deocamdată nu se cunosc câte astfel de autobuze sunt în Chișinău și nici pe ce rute circulă, dat fiind faptul că Întreprinderea Municipală „Parcul urban de autobuze” nu a anunțat încă despre noile unități de transport public.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: