ROMÂNIA BREAKING NEWS

Patriarhul Kirill al Rusiei: „Trebuie să fii orb ca să nu vezi apropierea unor momente teribile ale istoriei, despre care vorbea în Apocalipsă să Ioan Evanghelistul!”

Patriarhul Kirill al Rusiei: „Trebuie să fii orb ca să nu vezi apropierea unor momente teribile ale istoriei, despre care vorbea în Apocalipsă să Ioan Evanghelistul!”

Patriarhul Kirill al Rusiei a chemat biserica, artiştii, oamenii de cultură şi de ştiinţă, să nu „deruteze oamenii”, deoarece lumea se apropie de „o perioadă critică a dezvoltării civilizaţiei”, informează unimedia.info. (Foto: Patriarul Kirill la București / autor – Aurelian Nicolae Iftimiu/Agenţia de ştiri Basilica

„Se vede cu ochiul liber. Trebuie să fii orb ca să nu vezi apropierea unor momente teribile ale istoriei, despre care vorbea în Apocalipsă să Ioan Evanghelistul”, a spus într-un mesaj Patriarhul Rusiei.

„Astăzi păcatul nu este doar evident… Astăzi păcatul este înfăţişat în cel mai ademenitor mod- prin cinematograf, prin teatru… Şi artă, care trebuie să culturalizeze personalitatea omului, să o îmbogăţească, să o înalţe spre cer, devine o greutate, care nu permite omului să îşi ia zborul”, a spus patriarhul după liturghia de luni, relatează Interfax.

El a spus că are în vedere anume acea artă, care în ultimul timp şi-a declarat „un oarecare rol special, anumite drepturi de a aduce poporului ispită şi păcatul, de a întoarce oamenii de pe calea dreaptă”.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: