ROMÂNIA BREAKING NEWS

PAS(I) SPRE NORMALITATE. „Pro Basarabia și Bucovina” salută cu speranță, victoria doamnei Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

PAS(I) SPRE NORMALITATE. „Pro Basarabia și Bucovina” salută cu speranță, victoria doamnei Maia Sandu la alegerile prezidențiale din Republica Moldova

Comunicat de preasă al Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina

Considerăm rezultatele alegerilor din R.M. încheiate cu victoria doamnei  Maia Sandu un enorm pas spre normalitate. Ne bucură victoria, ne bucură în mod deosebit dorința, determinarea și mobilizarea electoratului . Electorat care prin vot democratic și corect vrea schimbare, vrea normalitate, vrea  corectitudine,vrea o șansă la o viață mai bună.

Electoratul în majoritate se pare ca a iesit de sub influenta nefastă a celor ce au provocat Moldovei cele mai mari si grave probleme de viață și identitate cu toată că susținerea acestora efectivă, materială , mediatică și financiară a fost , evident prezentă, perceptibilă deloc de neglijat. Au eșuat pentru că minciuna , corupția, promisiunile deșarte au fost percepute ca atare și taxate pe măsură.

Da ,Moldova are o sansă istorică dacă va fi capabilă să-și  asigure un parcurs pe măsura așteptărilor.Parcursul , un munte de multiple probleme pe absolut toate palierele va fi un greu si anevoios urcuș pentru Maia Sandu și echipa sa care va trebui să curățe,cîștige ,controleze și conducă un parlament ,o administrație și serviciile îmbâcsite de adepți și apropiați ai fostului președinte.

Cu diplomație, perseverență ,inteligență, corectitudine va fi posibil și atenție că mulți din cei ce s-au grabit să vă felicite  dispuși(sau pusi) să ofere  sfaturi nu vor ezita să speculeze și critice la maximum orice ezitare sau esec .

Felicitări și urări de succes Maia Sandu,felicitări și succes cetățenilor Republicii Moldova vă dorște cu frățească afecțiune  Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina.

Președinte CN-ACPBB

 Marian CLENCIU

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: