ROMÂNIA BREAKING NEWS

Video: Cercetătorii care au obținut performanțe la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva au fost premiați de Guvernul României

Video: Cercetătorii care au obținut performanțe la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva au fost premiați de Guvernul României

Guvernul României a organizat joi , 18 aprilie a.c., o ceremonie de premiere a cercetătorilor care au avut performanțe deosebite la Salonul de Invenții de la Geneva. Cu acest prilej, premierul Viorica Dăncilă a mulțumit cercetătorilor pentru succesul obținut la Salonul Internațional de Invenții, amintind totodată că programul de guvernare a fost „prevăzut măsuri menite să arate aprecierea pentru munca cercetătorilor și să stimuleze investițiile in acest domeniu”, „o serie de măsuri menite a stimula eliminarea impozitului pe salariu pentru activitatea de cercetare și creșterea veniturilor cercetătorilor sau de acordarea de burse pentru tinerii care se implică in activitatea de cercetare, ne-am preocupat să stimulăm proiectele de dezvoltare a Romaniei”

Video

„(…) Faptul că la această ediție a Salonului Internațional de Invenții de la Geneva, dumneavoastră, cercetătorii romani, ați reușit să prezentați lumii intregi invenții in domenii variate, arată o pregătire temeinică și solidă a școlii romanești de cercetare. Aveți prețuirea noastră, a tuturor, pentru performanțele obținute și pentru reușitele de o asemenea anvergură in domenii importante pentru intreaga societate: sănătate, agricultură ecologică, industria prelucrătoare, transport prietenos cu mediul sau domeniul aeronauticii. Guvernul și Ministerul Cercetării și Inovării ințeleg pe deplin contribuția pe care activitatea dumneavoastră o are la dezvoltarea Romaniei.

(…) Vreau să vă asigur că aveți intotdeauna un sprijin in Guvernul pe care il conduc, vă apreciez munca și implicarea neobosită in proiecte care aduc beneficii tuturor cetățenilor. Vă urez succes și cat mai multe realizări la fel de valoroase in activitatea dumneavoastră! In calitatea mea de prim-ministru vreau să vă mulțumesc pentru activitatea dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru faptul că ați ridicat steagul Romaniei pe culmi inalte” – a mai spus Premierul Viorica Dăncilă.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.