ROMÂNIA BREAKING NEWS

Participarea ministrului Natalia Elena Intotero la conferința Women’s Forum


Campania “Informare acasă! Siguranță în lume!“ derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, alături de instituțiile partenere, precum și implicarea ministerului în eforturile de combatere a traficului de persoane au fost salutate ca exemple de bune practice la dezbaterea organizată pe această temă de către Women’s Forum.

La reuniunea derulată astăzi, 16 martie, la Palatul Parlamentului, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a prezentat demersurile Guvernului român și inițiativele și acțiunile MRP în vederea reducerii numărului de victime ale traficului de persoane. Au fost menționate în acest sens campania “Informare acasă! Siguranță în lume!“ derulată anul trecut la nivel național, în două etape, în toate județele țării, de către demnitarii MRP, cu sprijinul instituțiilor partenere și al autorităților locale.
Ministrul Natalia-Elena Intotero s-a referit, de asemenea, la demersurile MRP în vederea continuării și în 2019 a campaniei și la extinderea acesteia și dincolo de granițele României, așa cum s-a convenit la Comitetul Interministerial derulat joi, 15 martie, cu participarea Ministerului Afacerilor Externe, a Ministerului Muncii și Justiției Sociale, a Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Fondurilor Europene.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.