ROMÂNIA BREAKING NEWS

Participarea ministrului interimar Ștefan-Radu Oprea la campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” în județul Prahova

Participarea ministrului interimar Ștefan-Radu Oprea la campania „Informare acasă! Siguranță în lume!” în județul Prahova
Peste 350 de elevi au participat, la Ploiești, la prezentarea elementelor Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!” derulate de MRP și instituțiile partenere. Ministrul interimar Ștefan-Radu Oprea și subsecretarul de stat MRP Victor Ionescu au discutat cu tinerii prezenți despre importanța informării corecte și eficiente înainte de a lua decizia de a studia în afara granițelor României. Demnitarii s-au referit, totodată, la situațiile de risc cu care se pot confrunta și la soluțiile pentru a preveni astfel de situații.
„Această etapă a campaniei naționale <Informare acasă! Siguranță în lume!> este un proiect ce vine în sprijinul tinerilor care iau în calcul să folosească oportunitatea de a circula liber în Uniunea Europeană pentru a-și finaliza acolo studiile. Succesul unei astfel de experiențe ține foarte mult și de informarea corectă în ce privește riscurile și eventualele pericole. Iar intenția MRP, a Ministerului Educației și a instituțiilor partenere este tocmai aceasta – de a oferi informații pentru ca decizia de a pleca la studii peste hotare să fie luată în bună cunoștință de cauză”, a spus ministrul interimar al românilor de pretutindeni.
Etapa din județul Prahova a campaniei s-a derulat în sala „Europa” a Consiliului Județean, cu participarea subprefectului județului Prahova, Emil Drăgănescu, a deputatului Andrei Nicolae, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, ai AJOFM și ITM.
Campania continuă în toate județele țării.
Foto: Arhiva MRP

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.