ROMÂNIA BREAKING NEWS

Parintele Boian și Zavisa Jurj despre noile provocari ale autorităților sârbe împotriva românilor din Timoc și ce cred cei doi că ar trebui să ceară Victor Ponta, Belgradului

Parintele Boian

Noul plan al autoritatilor sarbe pentru pacalirea Inaltului comisar pentru minoritati nationale al OSCE, a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei si UE si a autoritatilor romane legat de introducerea orelor de limba romane in scolile din Timoc, noile presiuni si abuzuri ale acelorasi autoritati impotriva Bisericii Ortodoxe Romane din Timoc si ce ar trebui sa ceara Primul ministru Victor Ponta in vizita pe care o va efectua in aceasta saptamana la Belgrad, autoritatilor sarbe care vor incerca sa-l pacaleasca asa cum au facut pana acum cu Iliescu, Nastase, Boc sau Basescu.

Toate acestea le puteti audia in doua interviuri exclusive acordate de Parintele Boian Alexandrovic, Protopop al Protopopiatului BOR “Dacia Ripensis” din Timoc si de Zavisa Jurj, presedintele Asociatiei culturale pentru cultura romanilor-vlahilor din Serbia “Ariadnae Filum” redactiei Romanian Global News si Romanian Global Media.

Interviul cu Zavisa Jurj :

Interviul cu  Parintele Boian Alexandrovic

sursa: rgnpress.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: