ROMÂNIA BREAKING NEWS

Pagini interzise o vreme și apoi uitate din istoria noastră, …în numarul 2 al revistei "Tactica si Strategia"

Pagini interzise o vreme și apoi uitate din istoria noastră, …în numarul 2 al revistei "Tactica si Strategia"

De vineri, 19.12.2014, numarul 2 al revistei „Tactica si Strategia”, disponibil in reteaua de distributie presa Inmedio. Pretul revistei este 26 lei, 100 pag color, format 28,5×22,5 cm.
Acest număr este dedicat în mare parte unei pagini interzise o vreme și apoi uitate din istoria noastră, războiul româno-ungar de la 1919 care a implementat prin forța armelor hotărârea de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1919.

Tactica_si_Strategia_nr_02

 Citește și articolul dedicat primului număr al revistei:

TACTICA și STRATEGIA un succes editorial. Românii sunt interesați de istoria militară a neamului românesc

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

One Comment

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: