ROMÂNIA BREAKING NEWS

Organizații nonguvernamentale implicate în domeniul studiilor de securitate și de politică externă, ședință la Cotroceni

Organizații nonguvernamentale implicate în domeniul studiilor de securitate și de politică externă, ședință la Cotroceni

Consilierii președintelui Iohannis s-au întâlnit miercuri, 20 mai a.c. la Palatul Cotroceni, cu reprezentanții unor organizații nonguvernamentale implicate în domeniul studiilor de securitate și de politică externă.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, întâlnirea de la Cotroceni face parte din seria de consultări inițiate de președintele Iohannis în scopul elaborării noii Strategii Naționale de Apărare.

Șeful statului a fost reprezentat la întâlnirea de astăzi de consilierul prezidențial Ion Oprișor și de consilierul de stat Sebastian Huluban. În cadrul discuțiilor, cei doi consilieri au propus reprezentanților ONG-urilor să contribuie la elaborarea Strategiei prin “recomandări privind planificarea apărării la nivel național, riscurile, amenințările și vulnerabilitățile la adresa securității naționale”.

Președintele Klaus Iohannis consideră că societatea civilă trebuie să fie un partener în reformarea instituțiilor publice, informează comunicatul Administrației Prezidențiale.

După ce va fi elaborată de Președinția României, noua Strategie Națională de Apărare a Țării va fi înaintată, spre aprobare, Parlamentului României.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: