ROMÂNIA BREAKING NEWS

Organizații nonguvernamentale implicate în domeniul studiilor de securitate și de politică externă, ședință la Cotroceni

Organizații nonguvernamentale implicate în domeniul studiilor de securitate și de politică externă, ședință la Cotroceni

Consilierii președintelui Iohannis s-au întâlnit miercuri, 20 mai a.c. la Palatul Cotroceni, cu reprezentanții unor organizații nonguvernamentale implicate în domeniul studiilor de securitate și de politică externă.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, întâlnirea de la Cotroceni face parte din seria de consultări inițiate de președintele Iohannis în scopul elaborării noii Strategii Naționale de Apărare.

Șeful statului a fost reprezentat la întâlnirea de astăzi de consilierul prezidențial Ion Oprișor și de consilierul de stat Sebastian Huluban. În cadrul discuțiilor, cei doi consilieri au propus reprezentanților ONG-urilor să contribuie la elaborarea Strategiei prin “recomandări privind planificarea apărării la nivel național, riscurile, amenințările și vulnerabilitățile la adresa securității naționale”.

Președintele Klaus Iohannis consideră că societatea civilă trebuie să fie un partener în reformarea instituțiilor publice, informează comunicatul Administrației Prezidențiale.

După ce va fi elaborată de Președinția României, noua Strategie Națională de Apărare a Țării va fi înaintată, spre aprobare, Parlamentului României.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: