ROMÂNIA BREAKING NEWS

OPINIE. Theodor Paleologu despre președintele Senatului partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Delirează”.

OPINIE. Theodor Paleologu despre președintele Senatului partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Delirează”.

Theodor Paleologu, cunoscut intelectual public și președinte al Fundației Paleologu, a fost contactat de redactorul România Breaking News, domnul Tudor Vișan-Miu, pentru a-și exprima o opinie privind comunicarea publică a unei figuri publice despre măsurile sanitare luate de autorități pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Într-un videoclip filmat publicat pe pagina de Facebook a partidului Alianța pentru Unirea Românilor, profesorul Sorin Lavric, președintele Senatului partidului, declară că mijlocul de protecție sugerat de autoritățile statului (măștile) „din punct de vedere medical sunt inutile, din punct de vedere psihologic sunt mutilante, iar din punct de vedere simbolic ele sunt un semn de obediență„. Argumentele sunt cele prezentate în clip.

Theodor Paleologu Sorin Lavric

Profesorul Theodor Paleologu a vizionat videoclip-ul și a afirmat că acesta este „de un ridicol desăvârșit”, iar profesorul Sorin Lavric și-a asumat un text în care „delirează” (foto).

Amintim că, în prezent, profesorul Theodor Paleologu nu este membrul nici unui partid politic, în pofida unui istoric în acest sens și a faptului că, în timpul alegerilor prezidențiale din anul 2019, candidatura lui a fost asumată oficial de Partidul Mișcarea Populară (PMP) și sprijinită de partidul Alternativa Dreaptă (AD). Șeful de campanie al profesorului Paleologu a fost intelectualul public Mihai Neamțu.

În acest sens recomandăm articolul de opinie: Un candidat monarhist și unionist la alegerile pentru președinția Republicii – semnal pentru Regatul reîntregit?

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: