ROMÂNIA BREAKING NEWS

VIDEO! MANIPULARE GROSOLANĂ SAU PROSTIE FĂRĂ MARGINI, LA REALITATEA TV??? (((Oficial ucrainean la București: „…tindem ca frontierele cu România să fie refăcute”)))

VIDEO! MANIPULARE GROSOLANĂ SAU PROSTIE FĂRĂ MARGINI, LA REALITATEA TV??? (((Oficial ucrainean la București: „…tindem ca frontierele cu România să fie refăcute”)))

realitatea

ACTUALIZARE! 10 ianuarie 2015/ora 23.00

MANIPULARE GROSOLANA SAU PROSTIE FĂRĂ MARGINI LA REALITATEA TV???

În urma sesizărilor primite de la unii cititori, Redacția România Breaking News a apelat la un traducător de limbă ucraineană care a urmărit videoclipul postat de Realitatea TV. Ambasadorul Ucrainei spune clar : „Noi ca stat, facem tot posibilul ca pacea sa fie menținută…  și ca frontierele Ucrainei să revină la starea de dinainte de conflict” DECI: fraza „…tindem ca frontierele cu România să fie refăcute” prezentata cu subtitrare pe înregistrarea video a interviului ambasadorului Teofil Bauer, cît și în titlul și articolul în cauză este fie o MANIPULARE GROSOLANĂ, fie o PROSTIE CRASĂ, FĂRĂ EGAL!

Redacția România Breaking News iși cere public scuze pentru publicarea acestei știri prezentată de Realitatea TV.

Mai jos, înregistrarea navigării pe site-ul Realitatea:

Mai jos știrea prezentată de RBN Press pe baza celor prezentate de RealitateaTV

teofil-bauerÎntrebat care este situația oamenilor din Ucraina, ambasadorul Ucrainei la București, Teofil Bauer (foto stânga), e explicat că în țara sa este pace, „dar o pace fragilă”, informează realitatea.net citată de romaniabreakingnews.ro

„Doresc să menționez că datorită poziției consolidate a Ucrainei și poziției comunității internaționale, noi avem astăzi pace, dar o pace fragilă”, a declarat Bauer.

„Ucraina se află la linia de confruntare și avem încă o situație în care oamenii și militarii își pierd viețile. Noi tindem ca frontierele cu România să fie refăcute. UE este astăzi un partener al Ucrainei în ceea ce privește susținerea suveranității și integrității ei teritoriale și în ceea ce privește lupta poporului ucrainean”, a adăugat ambasadorul.

Video – declarațiile date de ambasadorul Ucrainei la București: 

Diplomatul a vorbit și despre reglementarea politico-diplomatică la frontiera dintre Ucraina și Rusia.

„Mi se pare că de războaie este astăzi obosită toată lumea, inclusiv Federația Rusă. Acest lucru a influențat negativ economia rusă și experiența omenirii demonstrează că a lupta împotriva tuturor nu este un lucru sigur și nu are nicio perspectivă în privința victoriei. Din aceste considerente, sunt convins că vom fi martori ai reglementării politico-diplomatice a situației la frontiera dintre Ucraina și Federația Rusă și vom fi martori ai dezvoltării Ucrainei ca stat European”, a conchis Teofil Bauer.

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: