ROMÂNIA BREAKING NEWS

OBAMA …între un Plan de RĂZBOI nuclear cu Rusia (?) și AVERTISMENTUL SEVER: „în cazul unei intervenții militare în Ucraina, vor exista repercursiuni…!”

obamaPreședintele Obama a emis vineri un avertisment sever pentru Rusia  „în cazul unei intervenții militare în Ucraina vecină, vor exista repercursiuni…! ”

“there will be costs” for any military intervention in Ukraine.

Statele Unite va face front comun împreună cu comunitatea internațională afirmând că le vor aduce repercursiuni rușilor orice intervenție militară în Ucraina.

Interesantă este însă apostrofarea primită de Președintele Obama pentru un … ” plan de război nuclear cu Rusia ” (?)

Președintele Obama a fost stânjenit în timpul discursului de un membru al audienței care a pus sub semnul întrebării politica sa externă față de Rusia și Ucraina apostrofând-ul :” Spune-ți vă rog public despre planul de război nuclear cu Rusia „

Obama s-a opri discursul său, întrebând cine este?…

„Cine este acolo ? Ce naiba vrei să spui ?”

Obama a adaugat…

„Nu știu nimic despre acest plan”, a continuat el .  „Nu știu ce  ai citit.” Să trecem înapoi la subiect”, a continuat el .

Obama  a continuat, referitor la criza din Ucraina și a acuzat în mod direct Rusia de o  „invazie armată , făcând refeire la  rapoarte despre  trupele ruse care au ocupat aeroporturile din Crimeea.

Președintele Obama și-a arătat „profunda îngrijorare”  față de rapoartele despre miscarile de trupe ruse și a cerut Moscovei să conlucreze  cu comunitatea internațională pentru a aduce stabilitate în Ucraina.

Barack Obama, ar putea renunța să participe la summitul G8 care va avea loc în iunie la Soci, în Rusia, dacă forțele armate ruse vor fi prezente în Ucraina, a declarat vineri un oficial de rang înalt american pentru AFP. Acest oficial, care s-a exprimat sub acoperirea anonimatului, a explicat că participarea lui Obama la summitul G8 de la Soci, programat în iunie, ar putea fi anulată.

 Sursa: washingtonexaminer.com