ROMÂNIA BREAKING NEWS

O noua ediție a „Chioșcului cu Ziare”. Presa de limbă română din vecinătate disponibilă publicului bucureștean

O noua ediție a „Chioșcului cu Ziare”. Presa de limbă română din vecinătate disponibilă publicului bucureștean

Institutul Cultural Român, împreună cu Institutul „Frații Golescu” pentru românii din străinătate organizează, o nouă ediție, a VII-a, a expoziției „Chioșcul cu ziare”, dedicate presei de limbă română din jurul granițelor, se arată într-un comunicat transmis redactiei RBN-Press.

Potrivit organizatorilor, expoziția va fi deschisă sâmbătă, 10 septembrie  ora 11:00 la Muzeul Național al Satului. În cadrul expoziției,  vizitatorii vor putea citi ziare, reviste şi publicaţii culturale în limba română, din regiunile cu populaţie românească din jurul ţării, ce vor face obiectul acestei prezentări. Publicațiile provin din Republica Moldova, Bucovina, Ținutul Herța, Sudul Basarabiei, Voievodina și Ungaria și sunt din colecția Institutului „Frații Golescu”. DIMITRIE GUSTI ” FOAIERUL VICTOR ION POPA ) din  Șos.Kiselef nr.30, informații la tel 0721242932

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: