ROMÂNIA BREAKING NEWS

O masina a ambasadei Rusiei a calcat in seara zilei de 21 octombrie a.c. o tanara studenta

image_pdfimage_print
autoturismul diplomatului rus

Aseara, tanara Bacanu Madalina studenta in anul 1 la facultatea de chimie, traversa regulamentar pe trecerea de pietoni de pe strada Camil Resu, langa Strada Ilioara , in acest timp un autoturism Volkswagen de culoare argintie, a  ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti o spulbera pe tanara studenta care traversa regulamentar.  Autoturismul avea numarul CD 156 218 si era condus de secretarul general al ambasadei Rusiei. Politia a sosit prompt la locul accidentului, dar diplomatul rus s-a baricadat in masina,  refuzand categoric sa sufle in aparatul epilotest si sa si sa se supuna la prelevarea de probe biologice, facand uz de imunitatea sa diplomatica.
Tanara studenta se intorcea de la „Marsul Unirii Basarabiei cu Romania” care a avut loc in aceiasi dupa amiaza in centrul Bucurestiului si se afla in prezent internata in stare grava.
Ambasada Federatiei Ruse a refuzat sa discute cu familia tinerei studente grav accidentate.

Captura dupa imaginile inregistrate de o camera de supraveghere

Dacian Dumitrescu

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: