ROMÂNIA BREAKING NEWS

O dovadă pentru tragedia aviatică din Ucraina! ITARTASS/29 iunie 2014: militanții pro-ruși au pus mâna pe un sistem Buk

Iata ce transmitea agenția rusă de știri pe 29 iunie 2014: (încep să apară mai multe dovezi ca implicarea aparține separatiștilor)

Donetsk, 29 iunie, / ITAR-TASS /. Forțele de auto-apărare ale Republicii Populare Donețk au preluat controlul asupra unei unități de apărare antirachetă echipat cu sisteme de apărare anti-rachetă Buk, transmite serviciul de presă al Republicii Populare Donetsk lui a spus Itar-Tass duminica.
Până în prezent, nu există detalii disponibile cu privire la numărul și starea sistemelor de rachete preluate de către forțele de auto-apărare. Serviciul de presă a refuzat să comenteze.
Sistemul de apărare antirachetă Buk este un sistem, conceput pentru a-și apăra trupele de teren și instalații logistice împotriva amenințărilor din aer în condiții de contramăsuri electronice grele și intens foc inamic.

en.itar-tass.com

 Redactia R.B.N. Press multumeste domnului Ion Anton pentru semnalarea acestui material.

Citește și

Tragedia din Ucraina: Cum arată și ce poate face racheta de tip Buk care a doborât avionul Malaysia Airlines (imagini)

Actualizare cu noi date! Avion de line Malaezian, prăbușit în estul Ucranei. Există indicii că ar fi fost doborât de o rachetă sol-aer

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.