ROMÂNIA BREAKING NEWS

Noul Ford Puma made in Romania este livrat în Europa de ziua Națională

Noul Ford Puma made in Romania este livrat în Europa de ziua Națională

De Ziua Naţională a României, Ford livrează către pieţele din Europa primele autoturisme Ford Puma produse la fabrica din Craiova. Vestea a fost anunţaă reprezentanţii companiei printr-un comunicat de presă.

„De Ziua Naţională a României, Ford a încărcat primul tren cu unităţi Ford Puma destinate clienţilor noului model produs la Craiova. Primul tren – pe care sunt transportate aproape 300 de maşini – a fost încărcat deja cu destinaţia Flushing, Olanda. Ulterior, acestea vor fi transportate pe vapor către Marea Britanie. Suntem foarte bucuroşi că lansarea noului model se desfăşoară conform planului. Echipa de lansare a lui Ford Puma, echipa Ford Craiova şi furnizorii noştri au făcut o treaba excelenta”, afirmă preşedintele Ford România, Ian Pearson, citat în comunicat, conform Agerpres.

Ford România mai anunţă că pe măsură ce producţia avansează, va continua sa trimită unităţi ale modelului Puma în toate ţările din Uniunea Europeana, pentru a sprijini lansarea comercială care va demara în ianuarie.

Ford a început producţia noului SUV Puma în luna octombrie 2019. Pentru lansarea acestui nou model, compania susţine că a investit 200 de milioane de euro şi a finalizat în acest an procesul de recrutare a aproximativ 1.700 de noi angajaţi: operatori de bază şi personal calificat.

Noul Ford Puma este dotat cu tehnologii avansate, concepute pentru a vă îmbunătăți experiența de fiecare dată când conduceți. Modurile de deplasare selectabile vă permit să vă adaptați experiența de condus, pentru a se potrivi condițiilor de drum. Există cinci moduri diferite, care includ „Normal”, „ECO”, „Sport”, „Alunecos” și „Pistă”.

Informațiile cheie afișate prin intermediul consolei de bord de 12,3” își schimbă tema de culori în funcție de modul de deplasare selectat. Ford Co-Pilot360 este un set impresionant de tehnologii de asistare, care funcționează împreună, pentru a ajuta la gestionarea accelerației, frânării și chiar a direcției. Acestea includ asistența la menținerea benzii și recunoașterea indicatoarelor rutiere, pentru a vă ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun și în limita de viteză. Iar pentru a vă ajuta să vă distrați toți pasagerii, modemul FordPass Connect oferă WiFi de până la 4G, pentru până la zece dispozitive.

Acesta activează și o serie de funcții conectate, avansate, ale vehiculului. Acestea includ asistența privind pericolele locale, blocarea și deblocarea mașinii printr-o aplicație și primirea alertelor privind starea vehiculului, direct pe telefonul dvs. inteligent. Aflați mai multe despre noul Ford Puma: *Asistența la menținerea benzii nu controlează direcția. Funcțiile de asistare a conducătorului auto sunt suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul conducătorului auto și necesitatea de a controla vehiculul. Funcțiile speciale afișate pot fi dotări opționale, care se plătesc separat.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: