ROMÂNIA BREAKING NEWS

NO COMMENT/ FOTO/VIDEO: Militarii ruși trag focuri de armă, înfruntați de soldați ucraineni neînarmați!

 Sute de militari ucraineni neînarmați au venit îcolonați, marți 4 martie, la o bază aeriană ucraineană de lângă Sevastopol, al cărei control a fost preluat de trupele ruse. Ucrainenii au cerut să își reia posturile, dar au fost întâmpinați cu focuri de armă.

Video: Imagini dramatice cu militarii ucraineni, fluturând un steag și cântând imnul sunt întâmpinați cu focuri de armă automată.

Surse:dailymail.co.uk, Reuters, Gettymages

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.