ROMÂNIA BREAKING NEWS

NO COMMENT ! FOTO DE LA INTALNIREA KOZHARA – LAVROV, IN SALA UNDE S-A SEMNAT UNIREA BUCOVINEI CU ROMANIA (Cernauti 13-14 ian. 2012)

NO COMMENT ! FOTO DE LA INTALNIREA KOZHARA – LAVROV, IN SALA UNDE S-A SEMNAT UNIREA BUCOVINEI CU ROMANIA (Cernauti 13-14 ian. 2012)

Sala unde s-a votat si s-a semnat  Unirea Bucovinei cu Patria Mama România,  loc de întâlnire pentru „Reuniunea Subcomitetului de cooperare internațională a comisiei interguvernamentale ucraineano-rusa,  conduse de  Ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Leonid Kozhara și ministrul de externe al Federatiei Ruse, Serghei Lavrov”. Sediul actual al Universității de Stat  «Iurii Fedkovici» 

NO COMMENT…

FOTO (sursa imaginilor) : Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei

Mai jos în fotografie, aceiași sală, 1918 Cernauti (Sala Sinodală) Congresul Consiliului National Roman – Iancu Flondor declară Unirea Bucovinei cu România

1918 Cernauti (Sala Sinodală) Congresul Consiliului National Roman – Iancu Flondor declară Unirea Bucovinei cu România

Dorian Theodor / Redactor R.B.N.Press

Vezi si ACTUALIZARE ! SFIDARE LA ADRESA ROMANIEI SI A ROMANILOR – INTALNIRE FARA PRECEDENT LA CERNAUTI, INTRE MINISTRUL DE EXTERNE AL UCRAINEI SI CEL AL FEDERATIEI RUSE

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: