ROMÂNIA BREAKING NEWS

Nina Stanski face amenințări voalate la adresa Republicii Moldova !

Ștanski: Continuă să existe amenințări, conflictul armat poate izbucni iar

Nina Stanski

Nina Stanski

Șefa departamentului de externe al regiunii transnistrene, Nina Ștanski consideră că misiunea de menținere a păcii trebuie sporită.

„Din păcate, continuă să există amenințări. Potențialul conflictului armat nu a dispărut, poate izbucni iar. Ținând cont de gravitatea amenințării, Transnistria trebuie să-și sporească misiunea de menținere a păcii”, a declarat Ștanski, citată de Ria Novosti.

Mai mult, aceasta a menționat că pe parcursul ultimilor 20 de ani, comunitatea internațională nu a propus Tiraspolului nicio garanție de pace. „„Poziția noastră cu privire la schimbărea statutului misiunii de pacificare rămâne aceeași. Statutul nu trebuie modificat sub nicio formă”, a adăugat Ștanski.

Moldova.org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: