ROMÂNIA BREAKING NEWS

Natașa Tosic, mărturie video despre ocupația militară sârbă a Timocului românesc. (1833-2014)

Natașa Tosic, mărturie video despre ocupația militară sârbă a Timocului românesc. (1833-2014)

Interviu cu Natașa Tosic, președinta Mișcării Democrate a Românilor din Serbia. (Clubul Țăranului Român 2013) Despre ocuparea militara sârbă a Timocului la 1833. Mărturie video despre deznaționalizarile și opresiunile sârbe la adresa românilor din Timoc. Redactia R.B.N. Press face mențiunea că D-na Natașa Tosic în ciuda faptului ca militeaza pentru drepturile românilor din Serbia, nu a dat curs semnarii alaturi de principalele organizații ale românilor din Valea Timocului (Serbia) a Protocolului de colaborare pentru unirea eforturilor de păstrare a identității naționale românești, inițiativa a parohului bisericii românești de la Malainița, Bojan Aleksandrovic.

Mai mult despre subiect:http://www.rbnpress.info/wp/identitatea-romaneasca-din-serbia-o-noua-sansa-romanii-din-timoc-isi-unesc-fortele/

Materialul este realizat de Dacian Dumitrescu si Dorian Theodor – R.B.N. Press 2013

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: