ROMÂNIA BREAKING NEWS

Muzica – Limbaj universal – Asociatia Omis

Muzica – Limbaj universal – Asociatia Omis

Comunicat de presa

Asociația „OMIS” a incheiat cu suces proiectul „Muzica – Limbaj Universal”, proiect finanțat prin  programul START ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, proiect prin care copii din Bucuresti si Ilfov au beneficiat de lectii gratuite de pian si chitara timp de 2 luni.

Activitățile s-au desfasurat in perioada 11 octombrie – 11 decembrie, în București ,Prelungirea Ghencea 122. Un numar de 72 copii cu vârste cuprinse între 7 – 12 ani au beneficiat de lecții gratuite de pian și chitară, cu o frecventa de 2 lectii saptamanal.

Proiectul „Muzica – Limbaj Universal” a avut ca scop dezvoltarea sensibilității fine și a simțului artistic, dezvoltarea motricității și stimularea atenției și a memoriei, încurajarea și motivarea copiilor în dezvoltarea talentului artistic și promovarea importanței cunoașterii unui instrument în dezvoltarea psiho-emoțională și socială a copiilor.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: