ROMÂNIA BREAKING NEWS

Mulțumim André Rieu, pentru felul în care ai promovat cultura și folclorul din România, pentru sprijinul artiștilor români.

Mulțumim André Rieu, pentru felul în care ai promovat cultura și folclorul din România, pentru sprijinul artiștilor români.

Pentru felul în care a promovat cultura și folclorul din România, pentru cuvintele extraordinare și îndemnul adresat zecilor de mii de spectatori de a-i aplauda pe artiștii români în cele șapte concerte susținute în aceasta vară la Maastricht, în Olanda, pentru acțiunea extrem de eficientă de a face publicitate capitalei București, Antena 3 a propus Consiliului General al Municipiului București și Primarului General acordarea titlului de cetațean de onoare violonistului André Rieu. România Breaking News este solidară cu această propunere, alăturându-se campaniei inițiate. 

Dacă susțineți acest demers și dacă doriți în acest fel să vă exprimați mulțumirea și simpatia pentru artistul care a reușit să ridice în picioare Europa pentru a aplauda România, vă invităm să semnați această petiție.

Succesul concertelor pe care le-a avut în țara noastră l-au determinat pe Andre Rieu să includă un ”moment românesc” în show-ul de la Maastricht din această vară.
Andre Rieu le-a oferit celor prezenți la concerul său de la Maastricht un moment 100% românesc, cu muzică și dansuri tradiționale. Alături de el, pe scenă, au urcat Gheorghe Zamfir și un ansamblu de muzică populară românească.
Momentul a fost înregistrat și publicat pe YouTube, unde a strâns peste un milion de vizualizări. Andre Rieu a susținut, în această vară, în România, o serie de șapte concerte. Inițial fuseseră programate doar trei spectacole, însă, datorită cererii foarte mare de bilete, violonistul a hotărât să susțină mai multe reprezentații.

Video: Andre Rieu – Romanian Moments (Maastricht 2015)

Video: André Rieu & Gheorghe Zamfir – Tribute to James Last ( Maastricht 2015 )

Dacă vreți să semnați aici: 
André Rieu – cetatean de onoare al Bucurestiului

Publicat de romaniabreakingnews.ro

 

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: