ROMÂNIA BREAKING NEWS

MRP a marcat împlinirea a 515 ani de la trecerea în veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare

MRP a marcat împlinirea a 515 ani de la trecerea în veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare

Împlinirea a 515 ani de la trecerea în veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare a fost marcată prin organizarea a două ample evenimente în județul Vaslui, cu participarea secretarului de stat Victor Alexeev, din cadrul Ministerului pentru românii de pretutindeni (MRP).

Activitățile s-au desfășurat duminică, 7 iulie 2019, la Ansamblul monumental „Podul Înalt” din satul Băcăoani (comuna Muntenii de Jos, Județul Vaslui) și la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” din Vaslui și au cuprins un ceremonial religios și unul militar, precum și vernisajul expoziției ”Epoca lui Ștefan cel Mare”. De asemenea, au avut loc înmânări de plachete comemorative, seria evenimentelor încheindu-se cu depuneri de coroane, jerbe și flori la statuia ecvestră a domnitorului.

La eveniment au participat reprezentanți ai Guvernului României, autorități locale, precum și reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate din județul Vaslui.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.