ROMÂNIA BREAKING NEWS

Motive să iubim România! Redescoperirea identității…

Motive să iubim România! Redescoperirea identității…

Brandurile si motivele romanesti nu reprezentau interes pentru nimeni in urma cu 6-7 ani. Din contra, produsele straine erau apreciate si tot ce era romanesc era desconsiderat. Am initiat atunci cu revista Biz primul studiu al brandurilor romanesti care a reunit un Top 50 al celor mai puternice branduri. Imi amintesc cum toti interlocutorii ma intrebau curiosi daca exista 50 de astfel de branduri!

Au venit apoi anii in care „Made in Romania”, brandurile si motivele romanesti au revenit la moda. A reinviat pasiunea pentru traditie si am reinceput sa mancam si sa ne imbracam romaneste si sa ne apreciem radacinile.

A fost nevoie de ani si de multa respingere a tot ce era romanesc pana am inteles ca, de fapt, valorile noastre sunt reale. Si unice. Ca sunt la fel de frumoase ca ale altora. Sau chiar mai frumoase!

Nu pot sa uit cu cata incantare si apreciere a revenit ia, dupa ce marii creatori au aratat-o pe celebrele podiumuri de moda internationale, iar motivele romanesti au prins aripi din momentul in care Lana Dumitru a reusit sa le impuna in colectia Puma.

Astazi purtam cu mandrie haine cu motive romanesti. Ne plac si cautam pantofi si accesorii cu aceleasi motive, ne uitam cu drag la mobilier sau la alte produse si magazine in care regasim traditii romanesti. Este o normalitate. O etapa in care incepem sa intelegem ca in marea digitalizare si internationalizare avem o identitate. Una care ne place.

Va invit sa cititi cea mai recenta editie a revistei Biz, una dedicata creatorilor si antreprenorilor care au construit afaceri pe traditiile si motivele romanesti.
Motive sa iubim Romania  –  martausurelu.ro

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: