ROMÂNIA BREAKING NEWS

Moment Istoric. Primele F16 Fighting Falcon cu însemnele tricolore ale Forțelor Aeriene Române sosesc în țară! Vezi cum arată!

Moment Istoric. Primele F16 Fighting Falcon cu însemnele tricolore ale Forțelor Aeriene Române sosesc în țară! Vezi cum arată!

Actualizare video:

Primele șase aeronave F 16 Fighting Falcon care poartă pe fuselaj însemnul tricolor al Forțelor Aeriene Române vor fi preluate oficial din Portugalia mâine, 28 septembrie.

„Deși ezit să folosesc cuvinte mari, atunci când vorbesc despre achiziții, fie ele și majore, trebuie să spun că mâine va fi o zi cu adevărat istorică pentru România și armata sa” a declarat Ministrul Apărării Naționale Mihnea Ioan Moțoc.

Romania Breaking News vă va ține la curent cu desfășurarea ceremoniei!

Foto cu primele 6 aeronave F16 românești (foto M.Ap.N):

f16_cu_cocarda_tricolora_fortele_aeriene_romane-3

f16_cu_cocarda_tricolora_fortele_aeriene_romane-5

f16_cu_cocarda_tricolora_fortele_aeriene_romane-2

f16_cu_cocarda_tricolora_fortele_aeriene_romane-1

f16_cu_cocarda_tricolora_fortele_aeriene_romane-4

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: