ROMÂNIA BREAKING NEWS

Miting comemorativ și de protest în fața ambasadei Rusiei de la Paris

Vineri 28 iunie, între orele 18:30-20:00 Clubul Liberal Paris a organizat un miting de comemorare a ocupării Basarabiei de către sovietici la 28 iunie 1940, transmite Romanian Global News.

S-au comemorat persoanele moarte în urma acestei ocupații și s-a protestat contra ocupației părții de est a Republicii Moldova (Transnistria) de către armata rusească.

Mitingul a avut loc în fața ambasadei Rusiei, 40 boulevard Lannes, 75016 Paris (Metrou linia 2 Porte Dauphine sau RER C “Avenue Henri Martin”).

Mitingul a fost autorizat de către poliția franceză și a fost organizat de către Clubul Liberal Paris.

moldpress.info

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: