ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, sprijină copii români din Spania pentru învățarea limbii și literaturii române

Ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, sprijină copii români din Spania pentru învățarea limbii și literaturii române

Ministrul pentru românii de pretutindeni (MRP), Andreea Păstîrnac, se află, în perioada 18-20 noiembrie 2017, într-o vizită de lucru la Madrid. În acest context, oficialul român a participat la ceremonia de oficierea a primei Sfinte Liturghiii a Catedralei Ortodoxe din Madrid, alături de înalți prelați români din întreaga diasporă, informează romaniabreakingnews.ro citând un comunicat al MRP.

Potrivit comunicatului, ministrul Andreea Pãstîrnac a vizitat Școala de duminică organizată de Parohia Ortodoxă Română din Coslada, unde copiii români au posibilitatea de a învața limba și literatura română, inițiativă susținută de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni prin programul „Limba română, educație și comunicare”, prin care sunt distribuite în mod gratuit suporturi de curs însoțite de CD-uri interactive pentru copii și profesori. În cursul zilei de 19 noiembrie 2017, ministrul a avut întrevederi de lucru cu reprezentanti ai mediului asociativ din Madrid pentru a identifica noi modalități de cooperare la nivel social, cultural și economic.

Ministrul Andreea Pãstîrnac va avea și o serie de întâlniri cu membri ai Guvernului spaniol din domeniul politicii sociale și familiei, al drepturilor cetăţenilor şi al muncii, precum și cu reprezentanți ai Congresului Deputaților.

Foto: Ministrul Andreea Pastarnac cu romaniii din Spania la Madrid / Sursa – MRP

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: