ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ministrul Natalia Elena Intotero, în dialog cu comunitatea românească din Atena

Ministrul Natalia Elena Intotero, în dialog cu comunitatea românească din Atena

În încheierea vizitei de lucru în Republica Cipru, ministrul Natalia Elena Intotero s-a alăturat românilor din Nicosia la slujba de duminică de la biserica ortodoxă „Sfântul Pavel”.

Tot astăzi, ministrul și-a început vizita oficială în Republica Elenă, participând la Atena la o întâlnire cu reprezentanții mediului asociativ, prilej cu care demnitarul le-a mulțumit reprezentanților misiunii diplomatice pentru organizarea întâlnirii la sediul Ambasadei.

Natalia Elena Intotero a avut un dialog constructiv cu reprezentanții comunității, răspunzând la întrebările acestora. S-a discutat despre proiectele MRP cu accent pe taberele ARC și campania națională „Informare Acasă, Siguranță în lume!”, precum și despre nevoia unui manual de limba română pentru elevii din diaspora.
De asemenea, s-a evocat posibilitatea unei colaborări culturale trilaterale cu autoritățile din Grecia si Cipru.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.