Ministrul Apărării R. Moldova – Anatol Șalaru îi provocă pe cei trei lideri proruși de la Chișinău

Ministrul Apărării Anatol Șalaru i-a provocat pe cei trei lideri pro-ruși de la Chișinău – Vladimir Voronin, Igor Dodon, și Renato Usatîi. Dacă aceștia îl conving pe Vladimir Putin să-și retragă armata din Transnistria, atunci ministrul Apărării le va face celor trei câte un monument.

media_143833804426501600„Fac un apel către Dodon, Voronin și Usatîi: dacă îl conving pe Putin să recunoască neutralitatea Moldovei și să-și retragă armata din Transnistria, tancul pe care l-am scos din centrul Chișinăului îl topesc și le fac câte un monument, pe care le pun în locul tancului”, a declarat ministrul în emisiunea „Fabrika” de la postul PublikaTV.

Totodată, Șalaru a mai spus că în cazul Republicii Moldova, neutralitatea e falsă, ea este doar în Constituție, în realitate nu există. „Care este sensul păstrării unei armate străine în R. Moldova, din moment ce nu ne amenință nimeni?” s-a întrebat retoric Ministrul Apărării.

Amintim că pe 27 februarie, deputații comuniști și socialiști au depus o moțiune asupra activității ministrului Șalaru. Deputații s-a arătat nemulțumiți de retorica ministrului, care, în opinia lor, vizează „exclusiv aderarea Republicii Moldova la NATO și unirea cu România”. 

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Șalaru îi provocă pe cei trei lideri pro-ruși de la Chișinău