ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ministrul Apărării R. Moldova – Anatol Șalaru îi provocă pe cei trei lideri proruși de la Chișinău

Ministrul Apărării R. Moldova – Anatol Șalaru îi provocă pe cei trei lideri proruși de la Chișinău

Ministrul Apărării Anatol Șalaru i-a provocat pe cei trei lideri pro-ruși de la Chișinău – Vladimir Voronin, Igor Dodon, și Renato Usatîi. Dacă aceștia îl conving pe Vladimir Putin să-și retragă armata din Transnistria, atunci ministrul Apărării le va face celor trei câte un monument.

media_143833804426501600„Fac un apel către Dodon, Voronin și Usatîi: dacă îl conving pe Putin să recunoască neutralitatea Moldovei și să-și retragă armata din Transnistria, tancul pe care l-am scos din centrul Chișinăului îl topesc și le fac câte un monument, pe care le pun în locul tancului”, a declarat ministrul în emisiunea „Fabrika” de la postul PublikaTV.

Totodată, Șalaru a mai spus că în cazul Republicii Moldova, neutralitatea e falsă, ea este doar în Constituție, în realitate nu există. „Care este sensul păstrării unei armate străine în R. Moldova, din moment ce nu ne amenință nimeni?” s-a întrebat retoric Ministrul Apărării.

Amintim că pe 27 februarie, deputații comuniști și socialiști au depus o moțiune asupra activității ministrului Șalaru. Deputații s-a arătat nemulțumiți de retorica ministrului, care, în opinia lor, vizează „exclusiv aderarea Republicii Moldova la NATO și unirea cu România”. 

Publicat de romaniabreakingnews.ro/Sursa: Șalaru îi provocă pe cei trei lideri pro-ruși de la Chișinău

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: