ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ministrul Apărării a demisionat, după ce Armata a anunţat că a rămas fără bani pentru salarii.

Ministrul Apărării a demisionat, după ce Armata a anunţat că a rămas fără bani pentru salarii.

Ministrul Apărării a demisionat, după ce Armata a anunţat că a rămas fără bani pentru salarii. Ţuţuianu: „Sunt bani. N-am comunicat“. Tudose i-a acceptat demisia. Iohannis, discuţie cu premierul.

Premierul Mihai Tudose a precizat, marţi, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că Ministerul de Finanţe a spus că alocaţia de hrană pentru militari nu ar trebui plătită în prima jumătate a lunii, ci la final, iar unii au înţeles altceva.

La România TV, Premierul Tudose a avut o ieşire extrem de dură în direct. Titularul de la Palatul Victoria l-a făcut praf pe demisionarul Adrian Ţuţuianu şi spune că nu exista altă cale după anunţul că în minister nu mai sunt bani de salarii. Mai mult, Tudose a anunţat cine va asigura interimatul până la numirea unui nou ministru.

”Ministerul de Finanţe a spus că acolo ceva se întâmplă greşit. Acea alocaţie de hrană pe care o primesc militarii nu este normal şi corect să se dea în prima jumătate a lunii pentru toată luna, că este o plată în avans şi recomandarea MF este ca acea plată să se dea la sfârşitul lunii. Şi de aici încolo unii au înţeles altceva”, a susţinut premierul.

”De aici a fost şi solicitarea şi demisia domnului ministru. Am zis: domle, cum poţi să se ajungă de la aşa ceva la acel gen de comunicat, să fie pe site, să fie discuţia de vineri şi noi să aflăm din presă marţi! Deci, este o nebunie!”, a continuat Mihai Tudose.

Întrebat care este lecţia învăţată în urma acestui incident, premierul a răspuns: ”Mai multă responsabilitate în comunicarea publică şi în aruncarea în aer a unor sisteme pe baza unor tâmpenii şi îmi asum prioritatea termenilor”.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: