ROMÂNIA BREAKING NEWS

Ministerul rus de Externe: Verdictul CEDO este rupt de realitate

Într-un comunicat lansat de Ministerul de Externe al Federației Ruse, acesta se arată „nedumerit” de deciza Curții Europene a Drepturilor Omului în cazul dosarului școlilor cu predare în limba română din regiunea transnistreană.

Mai mult, MAE-ul rus consideră hotărârea CEDO drept una inechitabilă și tendențioasă. Conform comunicatului, CEDO a făcut abstracție de unele argumente aduse de partea rusă.

Totodată, partea rusă a precizat că argumentul precum că Federația Rusă controlează regiunea transnistreană este unul politic. Mai mult, MAE-ul rus spune că verdictul Curții este unul rupt de realitate.

Potrivit comunicatului, organele competente din Federația Rusă vor examina decizia CEDO și vor veni cu o hotărâre în acest sens.

sursa:  politicom.moldova.org

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: