ROMÂNIA BREAKING NEWS

Militarii rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene

Statele Unite sustin ca au dovezi care confirma ca militari rusi au lansat obuze de artilerie, de pe teritoriul rus, spre pozitii militare ale armatei ucrainene, in estul Ucrainei, afirma Marie Harf, purtator de cuvant al Departamentului de Stat, relateaza AFP.

„Au fost trase focuri de artilerie, din Rusia, spre pozitii ale armatei ucrainene”, a afirmat Harf, potrivit MEDIAFAX.

„In plus, Moscova a avut in mai multe randuri intentia de a trimite lansatoare de rachete insurgentilor prorusi din estul Ucrainei”, a declarat Marie Harf.

Dupa doborarea avionului malaysian, pe 17 iulie, „armament continua sa traverseze frontiera” spre Ucraina, a adaugat Harf.

Doi oficiali din cadrul Pentagonului au explicat, sub acoperirea anonimatului, ca rusii au sporit prezenta militara la granita cu Ucraina, trecand de la 12.000 saptamana trecuta pana la 15.000 astazi.

Sursa: 9am.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: