ROMÂNIA BREAKING NEWS

Miliardar Saudit ameniță Moscova ca va finanța invadarea Rusiei!

Miliardar Saudit ameniță Moscova ca va finanța invadarea Rusiei!
prince-alwaleed-bin-talal

Al-Waleed bin Talal

Miliardarul din Arabia Saudită, Al-Waleed bin Talal ameniță Moscova că va finanța Israelul și țările arabe pentru a invada Rusia, anunță Aktual 24.

Al-Waleed, care face parte din familia regală saudită acuză forțele rusești și cele siriene de atrocități comise pentru a cuceri Alepul.

„Regimul de la Damasc și Rusia folosesc bombe incendiare care au dus la moartea și suferința unui număr uriaș de oameni”, a declarat prințul Al-Waleed.

Video: Billionaire Prince Al Waleed bin Talal PALACE – INSIDE LOOK

romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: