ROMÂNIA BREAKING NEWS

Mii de persoane protestează în marile orașe din România împotriva grațierii și amnistiei. Klaus Iohannis, la Universitate!

Mii de persoane protestează în marile orașe din România împotriva grațierii și amnistiei. Klaus Iohannis, la Universitate!

Noi proteste au loc în capitală, împotiva proiectul ordonanței privind grațierea și modificarea Codulul Penal. Cîteva mii de persoane și-au dat întâlnire în Piața Univeristății, de unde au porni în marș spre Piața Victoriei la Guvern. Au ieșit în stradă și în alte orașe mari. La protestul din Piața Universității a ajuns și președintele Klaus Iohannis anunță Digi24 citata de romaniabreakingnews.ro

Se scandează „Jos Guvernul” și „Fără amnistie”.  La Sibiu și în Oradea au ieșit în stradă aproximativ 500 de persoane. Demonstrații au loc și în Iași și alte orașe ale țării.

Foto:sursa Digi24

Gabriel Negruromaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: