ROMÂNIA BREAKING NEWS

Mihai Ghimpu a fost desemnat membru al Biroului permanet al Parlamentului

Mihai Ghimpu

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este de astăzi membru al Biroului permanent al Parlamentului. Proiectul privind modificarea componenței numerice și nominale a Biroului a fost propus de deputații PL Ion Hadârcă și Valeriu Munteanu.

La rândul lor, comuniștii au propus excluderea unui membru de la PLDM și PDM pentru a nu extinde la nesfârșit lărgirea Biroului și pentru a optimiza cheltuielile. „Propunem să excludem câte un reprezentant de la PD și PLDM și astfel se va exclude inechitatea pe care o invocați”, a declarat deputatul PCRM, Sergiu Sârbu. Propunerea a fost respinsă.

De menționat că fracțiunea parlamentară a PLDM, care numără 31 de deputați și fracțiunea parlamentară a PD, cu 15 deputați, are 4 și respectiv 3 reprezentanți în Biroul permanent al Parlamentului, în timp ce fracțiunea parlamentară a PL, cu 12 deputați, are un singur reprezentant în cadrul Biroului permanent.

Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: