ROMÂNIA BREAKING NEWS

Mesajul ministrului Natalia Elena Intotero cu ocazia Zilei Drapelului Național

Români din întreaga lume, sărbătorim astăzi Ziua Drapelului Național 🇹🇩, simbol fundamental al identității și unității naționale pentru toți românii.
Toate momentele istorice cruciale care au format și consolidat statul român modern precum și valoarea și sacrificiul celor ce și-au pus viața în slujba idealului național, sunt însemnate pe Drapelul Național.

La mulți ani, România !

La mulți ani, Tricolorului nostru ! 🇹🇩

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.