ROMÂNIA BREAKING NEWS

Meciul România Ungaria – Imagini pe care televiziunile din Romania nu au vrut sa le arate

DE CE TELEVIZIUNILE DIN ROMÂNIA I-AU PREZENATAT DOAR PE SUPORTERII ROMÂNI CA FIIND CEI CARE AU  CREAT PROBLEME JANDARMILOR ???

La terminarea intonarii imnului Romaniei, imagini incredibile cu „suporterii maghiari”, daca le putem spune asa, cum trec de stewarzi si gardul de protectie si vin peste suporterii romani, fara sa fie provocati! Imagini pe care televiziunile din Romania nu le-au aratat, se arata doar suporteri romani care creeaza probleme jandarmilor!
Imagiuni filmate pe Stadionul Național din București de Fllorel Marian Radulea

Video: Huliganii unguri pe Stadionul Naíonal din București

R.B.N. Press

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.