ROMÂNIA BREAKING NEWS

Măsură revoltătoare într-un liceu din Covasna! Elevii români obligați să poarte steagul secuiesc pe uniformă!

Măsură revoltătoare într-un liceu din Covasna!

Elevii români de la Liceul Kőrösi din Covasna OBLIGAȚI să poarte uniforme cu simbolistica și culorile STEAGULUI SECUIESC

E zarvă mare printre tinerii care urmează cursurile Liceului Körösi Csoma Sándor din Covasna, după ce zilele trecute au fost anunțați că trebuie să poarte o uniformă pe care e inscripționată și sigla instituției – elementele de pe steagul secuiesc, noteaza Dan Tanasă pe blogul său.

steag-secuiesc-liceu-covasna

În luna octombrie a anului trecut, conducerea unității de învățământ a schimbat steagul liceului, înlocuindu-l cu unul în culorile și simbolistica steagului secuiesc, soarele și semiluna. De câteva zile, elevii au fost anunțați că trebuie să poarte și uniforme școlare, care au inscripționată aceeași siglă. Conducerea a transmis deja faptul că va verifica dacă elevii vor purta uniformele impuse.

Directoarea liceului este Eva Becsek, membră a Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), care are și funcția de consilier local.

Sursa: stareanatiunii.com

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.