ROMÂNIA BREAKING NEWS

Marșul pentru viață – 26 martie 2016

Marșul pentru viață – 26 martie 2016

Credit foto: pagina facebook Studenti pentru viata

Sâmbătă 26 martie 2016 a avut loc Marșul pentru viață, la care au participat în București aproximativ 3.000 persoane, iar în total în cele 130 de localități din România și Republica Moldova se estimează că au participat în total aproximativ 50.000 – 70.000 persoane.

Conform comunicatului organizatorilor, Marșul pentru viață 2016 are loc în aproape 130 de localități din România și Republica Moldova.
În București, Marșul pentru viață a început la ora 14.00, în Parcul Unirii și s-a desfășurat pe traseul Parcul Unirii, Str. Bibescu Vodă, B-dul Dimitrie Cantemir, Parcul Tineretului.

În Parcul Tineretului, începând cu ora 15.30 a avut loc concertul Live for Life, al artiștilor Paula Seling și Vlad Miriță, prezentat de Ioana Picoș.

Comunicatul Marșului pentru viață 2016 poate fi descărcat în format pdf și în format docx.
Descărcați afișul Marșului pentru viață 2016 București.

Alte evenimente organizate de către Asociația Studenți pentru viață în cadrul Lunii pentru viață în București:
Expoziția „Mulțumesc mamă” în cadrul Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”
Flori pentru mame la Maternitatea Giulești
Crosul pentru viață 2016
Colorăm și citim împreună cartea „Așteptându-l pe Bebe”

Organizatorii adresează de asemenea următorul mesaj pe facebook:

„Mesajul pe care dorim să îl transmitem prin tema acestui an, „Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”, este că binele femeii însărcinate nu este opus binelui copilului pe care îl poartă, ci se construiesc unul pe altul, și că familia și societatea au de câștigat dacă sprijină femeile în perioada de sarcină, în general, și femeile aflate în criză de sarcină, în particular.
De aproape șase decenii, un astfel de sprijin lipsește la nivel național.”

Trinitas TV prezintă și un material video pe această temă:

Prezentăm de asemenea imagini de la concertul de după marș, ne-au încântat prestigioșii artiști Vlad Miriță și Paula Seling:

 

Publicat de Ion Antonromaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: