ROMÂNIA BREAKING NEWS

Marian Lupu, după consultările cu Nicolae Timofti: SUSŢINEM candidatura lui Chiril Gaburici la funcţia de PRIM-MINISTRU

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a declarat, după consultările cu preşedintele Nicoale Timofti, că fracţiunea democrată va vota pentru învestirea lui Chiril Gaburici în funcţia de prim-ministru.
Marian Lupu, după consultările cu Nicolae Timofti: SUSŢINEM candidatura lui Chiril Gaburici la funcţia de PRIM-MINISTRU

„Acordul Alianţei Politice pentru Moldova Europeană este în vigoare. Noi susţinem propunerile venite de la Partidul Liberal Democrat din Moldova şi susţinem candidatura lui Chiril Gaburici”, a declarat Marian Lupu.

„În momentul în care un cetăţean al R. Moldova ajunge la conducerea uneia dintre cele mai mari companii din R. Moldova, e un lucru important”, amai spus liderul democrat.

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: