ROMÂNIA BREAKING NEWS

Maratonul Caloriilor Arse, 4-5 iunie la Mall Promenada

Maratonul Caloriilor Arse, 4-5 iunie la Mall Promenada

maratonul caloriilor arse

 

UPDATE 6 iunie 2016:

Înregistrările de la eveniment pot fi vizionate în acest playlist:

 

La inceputul lunii iunie, in Bucuresti, are loc prima editie a evenimentului Maratonul Caloriilor Arse.

 

Transmisia LIVE pe canalul USTREAM este aici, sâmbătă 4 iunie, începând cu ora 9:

Incepand de sambata 4 iunie si terminand duminica 5 iunie, pe terasa Mall Promenada, timp de 24 de ore fara pauza, se vor perinda sute de participanti in singurul maraton de aerobic.

Mai mult decat atat, concurentii vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1.000.000 de calorii arse in decursul a 24 de ore.

24 de ore de record

Pe langa recordul de 1 milion de calorii arse adunate la finalul evenimentului, pe parcursul celor 24 de ore vor mai fi doborate inca alte recorduri in premiera nationala: record la tractiuni la bara, record la tractiuni la bara cu greutate adaugata, record la saritura in lungime de pe loc.

Record mondial si lansare de carte

 

Maratonul Caloriilor Arse depaseste sfera nationala, atat prin caracterul evenimentului cat si prin momentele unice pe care le va gazdui.

Printre antrenorii care vor sustine ore in cadrul evenimentului se numara: Ciprian Sora, Adrian Borozan, Eliza Luca, Cristina “Kiki” Constantinescu, Iulian Panait, Andrei Penu, Ciprian Toma sau Izabela Lacatus.

De ce la Promenada? – Pentru ca este cel mai dinamic centru comercial, aflat la indemana pasionatilor de stil sanatos de viata si sport, fiind usor de ajuns cu orice mijloc de transport din orice parte a orasului. In plus, terasa ce beneficiaza de o arhitectura impresionanta va imbina in mod ideal timpul petrecut outdoor cu cele 24 de ore ale Maratonului Caloriilor Arse.

Ce inseamna Maratonul Caloriilor Arse?

Maratonul Caloriilor Arse este un eveniment unic in Romania, fiind singurul eveniment sportiv cu o durata de 24 de ore – la finalul caruia vor fi insumate caloriile arse ale tuturor participantilor.

Maratonul Caloriilor Arse va reuni peste 50 de instructor sportivi, zeci de discipline si multa distractie.

Maratonul Caloriilor Arse isi propune sa seteze un record in privinta numarului de calorii consumate si contorizate in cadrul unui eveniment de aerobic, cu o durata de 24 de ore – 1.000.000 de calorii arse!

Incepand pe 4 iunie 2016 dimineata si finalizandu-se pe 5 iunie 2016, in cadrul evenimentului sunt create 5 zone de antrenament, unde participantii pot veni oricand pe parcursul celor 24 de ore ale evenimentului:

  • Fit & Fun

Sa te antrenezi efficient poate fi cel mai distractive lucru posibil. Iti demonstram noi cu 24 de ore pline de aerobic, dans, BOSU, Pump, Zumba, Combat si multe altele.

  • Body & Mind

Ne relaxam si ne energizam la zona Body & Mind. Pregateste-ti corpul sa reziste Maratonului Caloriilor Arse!

  • Train or remain the same

O zona de antrenamente in sistem circuit care vor avea grija sa stoarca si ultimul strop de energie din tine…sau calorie 🙂

  • Pedal to the metal

Demonstreaza ca esti cel mai iute la pedalat si vei fi incoronat King sau Queen of the Pedal la Maratonul Caloriilor Arse 2016!

  • TRX powered by DIMI Fitness

Alaturi de echipa D.I.M.I Fitness vei duce antrenamentele tale la un alt nivel. 24 de ore de sport asa cum nu ai mai avut pana acum!

Inscrierile continua la Maratonul Caloriilor Arse

Pe site-urile www.maratonulcaloriilorarse.ro si www.promenada.ro cei interesati pot afla informatii suplimentare despre zonele de antrenament si trainerii deja confirmati.

Maratonul Caloriilor Arse are loc pe 4 – 5 iunie 2016, in Bucuresti pe terasa Mall Promeada.

 

Stire preluata de pe http://runningmag.ro

Mai multe detalii despre eveniment pe www.maratonulcaloriilorarse.ro/

Romania Breaking News este partener media la acest eveniment si va transmite imagini live pe canalul Ustream.

 

Publicat de Ion Antonromaniabreakingnews.ro

 

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: