ROMÂNIA BREAKING NEWS

Mai mulți profesori ai Liceului "Lucian Blaga" din Tiraspol au fost reținuți la vama Transnistreană

Noi provocări la Tiraspol! Mai mulți profesori au fost reținuți la vamă. Potrivit directorului adjunct al Liceului ”Lucian Blaga”, dascălilor le-au fost luate pașapoartele.

”Dimineața am plecat cu autocarul la secția metodică și ne-au reținut la vamă. Au fost strânse pașapoartele și scanate. Când am întrebat care este problema ni s-a spus că noi știm cât de tare ei ne iubesc. Nu stiu care vor fi rezultatele, sperăm că vor fi în favoarea noastră, dar totuși mari așteptări nu avem. Numărul elevilor de la liceu este în scădere, părinții se tem să dea elevii la școală. Ministerul Educației face promisiuni în fiecare an, dar nu se ține de cuvânt. Nu știm ce e la mijloc, dar se încalcă drepturile la admitere. Suntem aproape zece profesori, care ne așteptăm unul pe altul să ne întoarcem la Tiraspol. Nu au fost interogări”, a declarat directorul adjunct al Liceului „Lucian Blaga” din Tiraspol, Raisa Pădurean, pentru Publika TV.

Publika TV

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.