ROMÂNIA BREAKING NEWS

Lupu le-a comunicat mediatorilor internaționali că Tiraspolul face mișcări greșite

Președintele Parlamentului, Marian Lupu consideră că anumite acțiuni și declarații din ultima vreme ale oficialităților de la Tiraspol privind statutul regiunii și recunoașterea acesteia pe plan internațional, vin în contradicție cu contextul general al negocierilor.

Declarația a fost făcută în cadrul întâlnirii pe care a avut-o astăzi Lupu cu mediatorii și observatorii din procesul de reglementare a conflictului transnistrean din partea Federației Ruse, Ucrainei, SUA, OSCE și UE, anunță serviciul de presă al Parlamentului.

De asemenea, și ceilalți participanți la discuție au constatat că acum, după aproape un an de la reluarea negocierilor în formatul „5+2”, se atestă o anumită încetinire în acest proces, „o schimbare de retorică din partea transnistreană”.

Menționăm că următoarea rundă de negocieri în formatul 5+2 este preconizată pentru 27-30 noiembrie 2012 la Dublin, Irlanda
Moldova.ORG

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: