ROMÂNIA BREAKING NEWS

LIVE VIDEO și TEXT! Republica Moldova în cumpănă! Își alege astăzi președintele! Va fi spre Europa sau spre Rusia?

LIVE VIDEO și TEXT! Republica Moldova în cumpănă! Își alege astăzi președintele! Va fi spre Europa sau spre Rusia?

alegeripresidentiale_moldova_2016

Live Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova (situația prezenței la vot)
Republica Moldova își alege astăzi președintele. Cetățenii sunt așteptați la urne să aleagă între candidatul PSRM – Igor Dodo n și candidatul comun al forțelor anti-oligarhice, liderul PAS – Maia Sandu. În primul tur al scrutinului Igor Dodon -a fost votat de 47,98% din numărul total al alegătorilor prezenți la urne, iar Maia Sandu – de 38,71%! informează deschide.md citat de romaniabreakingnews.ro
Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, fostul presedinte declarand ca a votat pentru candidatul care in campania electorala a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova si apropierea de Romania, anume Maia Sandu.
Râmâneți la curent cu situația din Republica Moldova. Urmăriți Live Text:

* * *

* * *

Publicat de romaniabreakingnews.ro

Opiniile exprimate în aceast articol aparţin autorului şi nu reflectă neapărat poziţia portalului de presă romaniabreakingnews.ro, cu excepția celor publicate direct pe contul de autor al Redacţiei ROMÂNIA BREAKING NEWS. Responsabilitatea juridică a informațiilor publicate revine în întregime autorului. Persoanele juridice și fizice menționate în articol care consideră că prin cele publicate le-au fost lezate drepturile și imaginea publică în mod nejustificat, au posibilitatea de a se apăra prin solicitarea dreptului la replică la adresa de email: replica [at] romaniabreakingnews.ro Preluarea articolelor de pe romaniabreakingnews.ro se poate realizeaza în limita maximă a 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației cu indicarea și linkul direct către sursă. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu Redacția ROMÂNIA BREAKING NEWS - RBN Press.

Părerea dumneavoastră contează! Scrieți mai jos comentariul: